Livsmot og alvor på Nørstelikjeller’n fredag 03.januar 2020
Marthe og Jan Kåre

Livsmot og alvor på Nørstelikjeller’n fredag 03.januar 2020

MUSH-helga starter med åpen pub på Nørstelikjeller’n, fredag 03.01.20, fra kl. 20.00. Nord Torpas beste og eneste pub. Jan Kåre Heiberg har sagt ja til å holde motivasjonsforedraget sitt med overskriften «Hårete mål».

Nørstelikjellern

Nørstelikjellern

Mange både lokalt og i hundekjørermiljøet kjenner Jan Kåre og kona Marthe sin kamp mot kreft og deres innsamling av midler til forskning gjennom aksjonen «En innsamling over vidda», hvor de før, under og etter Finnmarksløpet 2019 samlet inn over 300.000 til forskning på gynekologisk kreft.

Å leve med uhelbredelig kreft er ikke for amatører. Det er tøffe tak og svært krevende hverdager. I sitt foredrag «Hårete Mål» forteller Jan-Kåre om sitt liv fra han var liten, gjennom skolegang med kun dårlige karakterer og lite interesse for skole generelt. Foredraget tar oss videre inn i hans voksne liv sammen med kona Marthe som ble diagnostisert med livmorhalskreft i 2015. Jan- Kåre forteller om hvordan de lever for å takle den tøffe hverdagen på sin måte etter tilbakefall og beskjeden om at kreften aldri vil bli borte.

Erfaringer og tanker som gir innblikk i hundekjøring som noe langt mer enn sport, noe som setter ting i perspektiv.

Vi blir tatt med på opp og nedturer på rekke og rad hvor det viser seg at det å ha noen “hårete mål” i livet kan være til stor hjelp i hverdagen. Som Jan Kåre sier selv: «Å holde dette foredraget gjør vondt hver eneste gang, men samtidig føler jeg at det gir mye til mange. Jeg føler jeg har et viktig budskap til alle som står i de tøffe kampene. Jeg håper å kunne bidra til at folk kan se det fine de har rundt seg, komme seg opp og ut og ikke la nedturene stoppe dem fra å gjennomføre drømmene sine».

Vi i MUSH Synnfjell er glad for at Jan Kåre vil komme til Nørstelikjeller’n fredag før løpsstart. Går alt etter planen er han og bikkjene å finne på startstreken lørdag 04.01.20.

Etter foredraget fortsetter vi oppvarmingen og inviterer til quiz, i uhøytidelige rammer.

Alle er velkomne!

Les også: