Camp Halden - startpunkt for det fantastiske løypenettet i Synnfjellet
Marius, Thomas og Øistein jobber med løyper hele sesongen

Camp Halden - startpunkt for det fantastiske løypenettet i Synnfjellet

Torpa IL, Hundegruppa drifter et stort og flott løypenett i Synnfjellet. Vi er stolte av bygda og fjellet vårt og synes det er stas å kunne legge til rette slik at også tilreisende kan få oppleve Synnfjellet.
I dag har vi fått opp et stort og fint skilt på Camp Halden.

Skiltet viser løypenettets ulike muligheter, med utgangspunkt fra Camp Halden.
På Camp Halden er det brøytet parkering og satt opp brakker der det er mulig å varme seg og til og med overnatte hvis det skulle være behov for det. I disse dager må man selvsagt ta nødvendig smittevernhensyn.

Camp Halden en søndag i mars

Camp Halden en søndag i mars


Takk til Tore og Kari Halden som stiller grunn til disposisjon og bidrar med dugnadsinnsats hele året.

Gjennom hele sesongen holdes løypene oppe, på frivillig basis. Det er en stor jobb som gjøres med Marius Hagen, Thomas Wærner og Øistein Sørensen i spissen. Etter snøfall er det ut med scooter og slodd, uansett vind og vær. Det tenkes og planlegges, stikkes og merkes og alt som hører til for at løypene skal være gode for alle.

Det er selvsagt utgifter forbundet med å skape og drive denne muligheten. Så vi oppfordrer alle tilreisende å betale en dagsavgift på kr. 70,-. Alt som kommer inn går til driftsutgifter. Vi er glade og at folk bidrar når de besøker Synnfjellet og hundeløypene.

På godværsdager møter man mange fornøyde hundekjørere i Synnfjellet. Utallige er de bilder og filmsnutter som legges ut fra den flotte naturen vi omgir oss med her. Sist helg ble det observert mer enn 15 spann rundt om i fjellet. Vi kan lage en vakker billedbok fra Synnfjellet hvilken dag som helst.

Til helga kjøres sesongens tredje, eller kanskje fjerde digitale hundeløp VOM - Homerun Race
https://www.facebook.com/events/1117934962010968/
Kanksje vil flere starte ut fra Camp Halden og bruke løypenettet i Synnfjellet? Meld deg på da vel.

GPX-filer for løypenettet i Synnfjellet er også gjor tilgjengelig for alle som vil laste disse inn på sine GPS’er. De finner du her:
https://www.mushsynnfjell.no/v2/loyper-i-synnfjell/loypene-i-synnfjell/123

Skiltmontering

Skiltmontering

Les også: