Noen dager blir man ekstra glad
Stemingsbilde fra sjekkpunkt Fløyterdammen

Noen dager blir man ekstra glad

Det var onsdag kveld denne uka vi måtte ta den spesielle avgjørelsen om å flytte MUSH Synnfjell 2022, vårt jubileumsløp. Vi jobber med løpet hele høsten, planlegger, fikser og ordner små og store detaljer, så skjer det ting som gjør at vi må snu oss fort.

Pandemien er utenfor vår kontroll, så når landet er inne i en delvis nedstengning gjaldt det å prøve å finne løsninger. Avlysning sitter langt inne. Løsningen ble å flytte, med håp om at det da blir mulig. Da starta jobben med å organisere på nytt. Mange oppgaver må besettes enten datoen er da eller da.

Da kom gleden på banen…

Henvendelser ble gjort til leverandører av varer og tjenester og ikke minst til alle frivillige som er engasjert i MUSH Synnfjell. I løpet av et par formiddagstimer torsdagen var det meste på plass for ny arrangementshelg. Motorspeed hadde snøscootere ledig denne helga, RaceTracker hadde utstyr for tracking og tidtaking, LGS Lyd og lys kunne kjøre lydanlegget, “Landsbydassen” var ledig, veterinærtjeneste kommer på plass. Og slik fortsatte det.

Frivilligheten - vår bærebjelke

Mange mange frivillige må til for å lage løp, det er løypemannskaper, det er rigging, det er sekretariat, det er mat & drikke, det er tidtaking, det er logistikk, det er parkeringsplasser og alle de små tingene man ikke ser, men bare merker hvis det IKKE er gjort.

Gruppen frivillige fra Medvandrerne som skal hjelpe til snudde seg også rundt og bekreftet at de kom selv om det ble en annen helg.

Allerede onsdag kveld rant bekreftelsene inn fra frivillige med ulike oppgaver. Det ble raskt klart at dette får vi til. At også alt eksternt så lett lot seg ordne ble prikken over i’en denne dagen.

En stor takk til alle som gjør MUSH Synnfjell mulig!

Foto Anders Rønningen

Foto Anders Rønningen

Les også: