Påmeldingene tikker inn

Påmeldingene tikker inn

Påmeldinga til MUSH Synnfjell 2022 åpnet i går kveld. Hyggelig å se at påmeldingene har begynt å komme, både fra inn og utland.
Nytt av året er at deltageravgiften må betales når man melder seg på. Mindre administrasjon for oss og RaceTracker holder orden på deltagerlistene hele veien herfra til målgang.

Noen spørsmål dukker opp. Det setter vi pris på.

Det er ingen klasseinndeling i løpene i MUSH Synnfjell. Kjør med så mange eller få hunder du vil, bruk slede eller pulk og ski. Det er opp til deg. Informasjon om dette er nå lagt ut på sida med informasjon om påmelding. Uansett er det viktig at du har utstyr og mat til å klare deg 24 timer i fjellet.

Det er også ofte spørsmål om det obligatoriske utstyret er det samme i både MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt. Svaret er JA. Løpene går i høyfjellet og været kan skifte fort. Så selv om man kjører Synnfjell Rundt (ca 50 km) kan det fort bli vanskelige værforhold som gjør at man må ta en stopp for å vente på bedre vær.

Det er nå når påmeldingene begynner å komme at vi virkelig begynner å glede oss!
Velkommen til alle som vil oppleve løp i fantastiske Synnfjellet.

Vi har fått et tips om at det er en feil i bekreftelsen man får, feilebn vil bli rettet. Det er altså Torpa IL/Hundegruppa som er arrangør.