Arbeid pågår...
Forsider

Arbeid pågår…

Som vanlig startet redaksjonen for MUSH Magasinet sitt arbeid i slutten av august. Magasinet er vårt fantastiske bonusprodukt. Man behøver jo ikke ha et blad for at det skal bli løp, men du verden så morsomt det er.

Ikke bare morsomt, vi synes faktisk det er litt viktig også. Magasinet er vår mulighet til å spre kunnskap. Kunnskap om hundekjøring generelt og langdistanse spesielt. Vise fram ulike sider av sporten og fine folk som sitter på viktige erfaringer. Og selvsagt er det vår mulighet til å fortelle om saker og ting som skjer i og rundt Synnfjellet og ellers i kommunen vår.

Det som gjør det ekstra morsomt å jobbe med dette er det går så lett og oppleves så positivt. Det er nå sjette året vi gir ut magasin, og aldri har noen sagt nei til å bidra når vi spør om de vil skrive for oss. Det har vært slik helt siden vi ga ut vår første avis til løpet i 2015. Erfaringer med avis viste at magasin var et kulere format. Det ble liggende lengre rundt om og ga bedre muligheter for en “pen” leseopplevelse.

Magasinet finansieres gjennom salg av annonser, og skal minst være selvfinansierende. I de senere årene har vi også klart å få til at magasinet tilfører løpet noen ekstra kroner på budsjettet. Tusen takk til annonsørene som gjør dette mulig.

Vi distribuerer bredt i Nordre Land kommune og kommunene rundt; Etnedal, Lillehammer, Gjøvik, Søndre Land, gausdal og Nord Aurdal. Og årets utgivelse blir også lagt ut på nett.

Deadline er 23.10.20, i slutten av november skal trykkeriet ha trykkefila og fredag 04.12.20 kan vi starte distribusjonen. Vi gleder oss!

PS: Kjenner du noen som vil annonsere, send oss et pip.

Les også: