Årets MUSH Magasin i rute

Årets MUSH Magasin i rute

Høstmørket er her. Hundekjørere flest er ute i all slags være til alle tider av døgnet. Mens noen av oss på sidelinja har andre oppgaver.
Redaksjonen til MUSH Synnfjells Magasin har arbeidet siden i slutten av august. Fristen for levering av stoff går i disse dager. Snart er alle artikler og bilder på plass slik at Taraldstad Design kan gå igang med å gi magasinet det grafiske uttrykket som gjør det godt å lese. Vi kan velge og vrake i gode bilder.

Vi utvider stadig, årets magasin blir på 60 sider med spennende stoff om langdistanse hundekjøring. Og selvsagt byr magasinet også på artikler om livet i og rundt Synnfjellet.
Stor stas å få lov å arbeide med norges eneste magasin (på papir) med fokus på langdistanse hundekjøring. Takk til alle bidragsytere som gjør dette mulig. Og takk til alle annonsører som bidrar slik at magasinet finansierer seg selv.

Vårt mål er å spre kunnskap både om hundekjøring og om Torpa og Synnfjellet. Vi håper magasinet inspirerer både nye og erfarne hundekjørere og inspirerer alle til bruk av naturen og fjellet i regionen.

Magasinet blir distribuert i 5000 eksemplarer fra 02.12.19.

PS
Hvis noen har lyst til å annonsere, så er det fremdeles mulig. Bare å sende oss en melding.

Les også: