Får vi ny sekundstrid i 2020?

Får vi ny sekundstrid i 2020?

Snøen har så vidt begynt å komme i Synnfjellet. Blir det kaldt fremover kan vi kanskje begynne tidlig å kjøre opp løyper. Men om været vet vi intet.
To av MUSH Synnfjells mange trofaste deltakere er påmeldt også i 2020; Elisabeth Edland og Jean Philippe Pontier. Elisabeth vant det første MUSH Synnfjell i 2013 og har kjørt godt hver gang hun har stilt på startstreken.
Fra Jean Philippe Pontier kjørte sitt første MUSH Synnfjell i 2015 har de fulgt hverandre tett. I 2015 ble Elisabeth nr 2 og Jean Philippe nr 4. I 2017 kjørte ikke Elisabeth, Jean Philippe ble nr 5.
I 2017 vant Jean Philippe MUSH Synnfjell for første gang, med Elisabeth på annen plass. I 2018 opplevde kjørerne storm i fjellet. Pontier hadde kjørt ut fra sjekkpunkt, slik at han slapp unna det meste av uværet, mens Elisabeth ble værfast og måtte bryte.
«Kappløpet» toppet seg i 2019 når Jean Philippe Pontier kom i mål som vinner av MUSH Synnfjell, med Elisabeth Edland 50 sekunder bak.
Vi er gald i alle «våre» kjørere. Noen konkurrerer og noen tar det som trening til lengre løp og noen tar det som en tur. Alle skal oppleve glede denne hundekjørerhelga i Synnfjellet. MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt arrangeres for alle hundekjørere som vil oppleve løpsstemningen i Synnfjellet.

Ikke meldt deg på enda?

Les også: