Kjører eller frivillig? Velkommen til Synnfjellet!

Kjører eller frivillig? Velkommen til Synnfjellet!

Snøen har så vidt begynt å legge seg i Synnfjellet og mer er varslet over helga. Men det tar nok litt tid før vi kan tenke på å ta fram snøscooter og annet løypeutstyr. For et par uker siden hadde Torpa ILs hundegruppe dugnad og gjorde klart for nye bruer til bekker og elver lang sporet. Så fort vi kommer ut med snøscooter blir nye bruer lagt ut der det trengs.

I skrivende stund er det 16 ledige plasser i MUSH Synnfjell/MUSH Synnfjell EXTRA (av 50 totalt) og 22 plasser åpne for påmelding i Synnfjell Rundt (av 40 totalt). Så hiv deg rundt hvis du vil sikre deg plass.

Frivillige

Det er ingenting å si på dugnadsånden i Torpa, liten og stor stiller opp for MUSH Synnfjell. Noen tilreisende har også meldt seg til tjeneste og det synes vi er stor stas. Men det er mange oppgaver og vi har plass til flere frivillige. Vi garanterer en morsom opplevelse.
Vi har oppgaver knytta til parkering, både for hundebiler og publikum, det er oppgaver ved start, inn og ut av sjekkpunkt, ved målgang og ikke minst er det muligheter for en kioskvakt i serveringslavvo’n.

Har du lyst til å bidra som frivillig er du hjertelig velkommen! Send oss en mail på følgende epostadresse: elivg@online.no, så finner vi en oppgave som passer for deg.