Kveldens tall: 3 og 11
Foto Andreas Stø

Kveldens tall: 3 og 11

Oktobermørket har virkelig senket seg. Overgangen til vintertid ga mørke kvelder veldig fort. Den skal være kjapt ute etter jobb, den som skal trene i dagslys. Men med lys på ATV eller vogn og hodelykt er det ingenting som en tur i kveldsregnet. Ingen tvil om at denne sporten er for spesielt interesserte. Få vet hvor mange treningstimer som ligger bak et frisk og veltrent spann på startstreken.

Foto Heidi Havre

Foto Heidi Havre

Bildene av hundekjørerlivet folk deler i sosiale medier er veldig ofte fra de glade gode dagene, da ingen ville grudd seg for å dra ut på tur. Solen skinner, snøen eller høstbladene glitrer. Kunne godt vært flere bilder av sølesprut og søkkvåte bikkjer og kalde, våte og trøtte kjørere. Å dele en “god storm” er det flere som gjør….
Hverdagen med hund er samensatt, gleder og sorger i skjønn forening, all slags vær, tekniske problemer og skadde bikkjer… Kanskje er det det som gir denne sporten ekstra mening, og mestring.

Påmeldingene til MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt sildrer inn. Pr i dag er det 3 ledige plasser i MUSH Synnfjell og 11 i Synnfjell Rundt. Det betyr at vi gjerne tar i mot din påmelding.
Ekstra fint å se at det er flere deltakere under 15 år, som skal kjøre ett av løpene sammen med en voksen ledsager. Det betyr mye for rekrutteringa til sporten.

Vi følger utviklingen i koronasituasjonen tett og ønsker veldig at alle ser viktigheten av å følge myndighetenes smittervernregler. Vi håper det ikke kommer enda strenger restriksjoner enn i dag. Som det første løpet i sesongen føler vi et spesielt ansvar for å klare å gjennomføre med gode smittevernrutiner og uten smitte. Går det bra i Synnfjellet første helga i januar har vi vist at det går an å arrangere løp uten at det blir grobunn for oppblomstring av smitte.

Har du ikke meldt deg på enda? Tenk, planlegg og send din påmelding!

Foto Andreas Stø

Foto Andreas Stø

Les også: