Sommertid er dugnadstid, vi gjør klart for ny sesong

Sommertid er dugnadstid, vi gjør klart for ny sesong

Det spikers og hamres på Camp Halden, området får et løft. Nytt panel og beis på brakkene og takoverbygg for lagring. Forbedring av innkjøringa skal gjøre det lettere både under MUSH Synnfjell og for alle som bruker Camp Halden gjennom sesongen. Vinter som sommer, dugnadsinnsatsen lever og leverer.

Torpa IL/Hundegruppa er så heldige at vi har fått støtte fra «Statsskogmillionen» til bålplass/bålpanne og benker/bord på Camp Halden. Det blir en glede å vise fram når vi er ferdige. Camp Halden/Sjekkpunkt Halden er jo også hjertet i MUSH Synnfjell, startpunkt, sjekkpunkt, målgang og arena for folkefest.

Ikke bare her det ordnes og fikses. Sjekkpunktet på Fløyterdammen blir sjekket for gjenværende halm og eventuelt rusk og rask som måtte ha blitt liggende igjen. En befaring viser at det ikke er store jobben å rydde opp etter vinterens aktivitet her.

Hele løypenettet blir gått over for å plukke potesokker, stikkerester og annet som måtte ha havnet i sporet i løpet av vinteren. Dette er en operasjon vi gjennomfører årlig, så fort det har blitt bart nok i fjellet. En del av jobben vår å holde vår sti ren…. Løypenettet deles i passende roder for en fin fjelltur. Aldri problem å bemanne denne dugnaden. Foreløpig har vi tatt de strekka som kan kjøres med bil. Strekningen Skartlibygda – Kittilbu ga en «fangst» på 25 sokker og et sjokoladepapir. Mens det i Mannstadlivegen kun ble funnet 2 sokker. Dette vitner om ansvarsbevisste hundekjørere.

Stikker ble hentet inn før scooterløyvet i fjellet gikk ut, det er gjort en sanering og nye stikker er på vei fra «Våler Vekst» i Solør. Vi er klare for en ny vinter.

Halm er bestilt for MUSH Synnfjell 2022. Best å ikke havne bakerst i køen når vi skal arrangere det tiende MUSH Synnfjell 07.-09.01.2022.

Planene for MUSH Synnfjell 2022 vil bli presentert i slutten av august.
Vi gleder oss over sommer’n og ser fram til sesongen 2021-2022

Les også: