Spåtind Fjellhotell vil være base for MUSH Synnfjell 2025. Mange deltagere har allerede booket rom/seng. I samarbeid med driverne av Spåtind Fjellhotell har vi satt opp tider for mat og drikke. I dialog har vi blitt enige om enkle, men solide måltider til en pris som bør være grei.
Ønsker du å booke rom/seng ta direkte kontakt med Spåtind Fjellhotell.
Vann til bikkjer
Det vil bli lagt til rette en mulighet for å hente vann til bikkjer på/ved hotellet.
Fredag 10 januar 2025
Fra peisestua på Spåtind Fjellhotell
- 16.00 - Innsjekk hotellgjester
- 18.00 – 21.00 MUSH Synnfjell – registrering deltagere i dansesalen
- 18.00 – 21.00 Middag.
Meny lapskaus med tilbehør. Kr 195,- per pers
- 18.00 – 01.00 Bar åpen for sosialt samvær
Lørdag 11 januar 2025
- 07.00 – 10.00 Frokost - pris kr 95,-
- 07.30 – 09.00 MUSH Synnfjell – registrering deltagere i dansesalen
- 13.00 – 14.00 Lunsj -
Meny potetmos og pølser. Pris kr 145,-
- 17.00 – 20.00 Middag.
Meny gryterett med tilbehør. Kr 195,-
- 18.00 – 01.00 Bar åpen med tilgjengelig nattmat fra kiosken / baren
Søndag 12 januar
Fra restauranten på hotellet
07.00 – 10.00 Frokost. Pris kr 95,-
11.00 – 14.00 Lunsj.
Meny pizza (stengetid avhenger av målgang ) Pris kr 145,-
Vegetar alternativ alle dager. Bestilling ved innsjekk eller når du ankommer området (om du ikke skal bo på hotellet).
Spåtind fjellsnacks - åpent hele døgnet
Det vil bli muligheter for å kjøpe mat i Spåtind fjellsnacks. Fjellsnacksen blir en egen arena der det er mulighet til å kjøpe forskjellig mat og drikke. Oppe hele døgnet denne helgen. Brus, kaffe, sveler, vafler, toast, popcorn, sjokolade mm.
Kiosk ved start/sjekkpunkt
Spåtind Fjellhotell kommer til å ha en enkel kiosk lokalisert i området ved start/sjekkpunkt. Her vil det bli mulighet for enkel servering.