Takk til Innlandet Fylkeskommune for støtte til MUSH Synnfjell og Gausdal Maraton

Takk til Innlandet Fylkeskommune for støtte til MUSH Synnfjell og Gausdal Maraton

I høst søkte Torpa IL/Hundegruppa og Gausdal Trekkhunsklubb sammen om midler til hhv MUSH Synnfjell og Gausdal Maraton. Rett før jul fikk vi svaret. Løpene tildeles tilsammen kr 60.000,- for løpene i 2024. Et enkelt regnestykke, kr 30.000,- til hvert løp.

Klubbsamarbeid

Våre løp benytter deler av hverandres trasé og har et samarbeid om løypenett, forstått på den måten at løypenettene har forbindelse. Dette betyr tilgang på et større nett både fra Gausdal-sida og fra Torpa-sida. Viktig for trening og viktig for løp.

Skolesamarbeid

Elever fra Jønsberg videregående skole, “hundelinja” skal delta som frivillige både under MUSH Synnfjell og Gausdal Maraton. Her vil de få utvidet sin kompetanse og sin erfaring knyttet til gjennomføring av langdistanseløp, samtidig som de er en svært viktig ressurs for løpene.

Langdistansecup

Etter initiativ fra Trond Ørslien i Gausdal trekkhundklubb har det blitt etablert en cup for langdistanse hundekjøring i 2024, der fire løp er med:

  • MUSH Synnfjell 120
  • Gausdal Maraton 150, begrenset
  • Gruveløpet
  • Femundløpet 200

Avslutning av cupen er på Røros i forbindelse med Femuindløpet 2024. Da vil det bli klart hvem som har kjørt flest av disse løpene og hvem som tilsammen har best plassering. En spennende nyvinning

Liverace.no

Plattformen Liverace.no er under utvikling og skal gjennomprøves for første gang under MUSH Synnfjell og hovedtest nr 2 finner sted under Gausdal Maraton helga etter.
Liverace.no er et prosjekt drevet fram av Femundløpet AS og Raske Poter AS og er tilgjengelig for alle som arrangerer løp.

Administrasjonsløsningen har vært i bruk siden påmeldingene åpnet i høst, nå er resultatservice, trackingløsning og mediemodul klar til bruk. Vi gleder oss og er stolte av å kunne være med å teste ut løsningen som skal gjøre det enklere både å være arrangør og publikum på løp.

Fra løypenettet i Synnfjellet
Fra løypenettet i Synnfjellet