Uten mat og drikke duger helten ikke …

Uten mat og drikke duger helten ikke …

Også i år blir det servering i lavvo’n på sjekkpunkt Halden. Lavvo og Telt Østlandet leverer lavvoer og Torpa IL tar seg av serveringa.

Lavvo og Telt Østlandet

Lavvo og Telt Østlandet

En liten prat med MUSH Synnfjells «matansvarlig», Gro Bratlien, forteller at det er det full kontroll på alt som har med mat og drikke å gjøre.
Serveringa åpner kl. 10.00 på lørdag og holder åpent utover kvelden, så lenge det er behov. Både kjørere, handlere og publikum skal få stagget sulten. Menyen vil bestå av hjemmelaga Torpe-lappskaus, pølser, vafler, sjokolade og kaffe/te, brus og saft.
Det planlegges utsalg både inne i lavvo’n og ute. Det legges opp til å reservere uteutsalget for kjørere og handlere i perioder det er behov for det.
Etter en lang og fin lørdagskveld er det på’n igjen søndag morgen. Søndag morgen åpner serveringa i lavvo’n kl. 07.00, med en litt enklere meny. Da blir det mulig å kjøpe hjemmesmurte matpakker, vafler samt kaffe/te og annen drikke. Vi planlegger også bålkaffe.
MUSH Synnfjell prioriterer å bruke lokalt næringsliv. Gro trekker fram viktigheten av det gode samarbeidet som er etablert med både Joker Fagerlund og Nørstelien Landhandleri og legger til at vaffelrøre sponses av Kjelstad Bakeri og lomper av Engers lefsebakeri. Kan hende blir det flere sponsorer av mat/drikke.
Det trengs mange frivillige for å drifte serveringen, men også dette begynner å falle på plass forteller Gro. Både torpinger og tilreisende frivillige stiller opp for MUSH Synnfjell.

Det blir mulighet for betaling med VIPPS og kontanter!

VIPPS

VIPPS

Les også: