En ting er helt sikkert
Magasin i arbeid

En ting er helt sikkert

Situasjonen er utfordrede i nasjonen. Smittetallene stiger pt og vi må alle gjøre det vi kan for å hindre spredning. Restriksjonene er strenge. Restriksjonene gir håp om bedring.

Trene kan man jo, selv om det foreløpig skjer i søle, regn og tåke. Vi ønsker oss snø og satser på at den kommer. Dessuten, å bruke krefter på noe man ikke får gjort noe med er sjelden klokt. Det spiser energi.

Uansett; arbeidet med MUSH Magasinet er i sluttspurten før det går i trykken, selv om rettelser fortsatt skal gjøres. Det sprer positiv energi. I begynnelsen av desember starter vi distribusjon. Vi gleder oss til å spre litt glede og å skape gode stunder. Hva er vel triveligere enn å sitte inne i varmen og kose seg med godt lesestoff?

Torpa IL og Hundegruppa sitt mål med å lage et magasinet hvert år er å spre kunnskap. To tema er førende; Synnfjellet/Torpa og hundekjøring. Innafor disse hovedoverskriftene er det tilnærmet uendelig hva vi kan fylle magasinet med.

Magasinet har artikler med ulike innfallsvinkler til hundekjøring. Hundekjøring i en større samfunnssammenheng, opplevelser langs løypa, hverdagslivet som hundekjører og mye mer. At det faktisk også er gjort forskning på hundekjøring i Norge har vi også en sak om.

Nordre Land, Torpa og Synnfjellet er et relativt begrenset geografisk område, men det setter ingen grenser hva det er mulig å skrive om og bringe videre. Det er en fryd og stor stas å finne fram til spennende ting å fortelle fra vårt eget nærområde. Lista over ideer er lang og det vi ikke får plass til det ene året fører vi over til lista for neste år. Du kan lese om ny gårdsbutikk i Snertingdal, hjemmebakeri i Torpa, hyttebygging på Gamlestølen og andre artige saker.

Positivt er det det også at både gamle og nye annonsører stiller opp for at vi skal få laga dette magasinet. Når vi samtidig vet at vi styrker løpets økonomi blir vi ekstra fornøyde.

Det er bare å glede seg til en lesestund på sofa’n eller i godstolen. Magasinet kommer snart til et sted nær deg.

Les også: