Erfarne kjørere og førstegangskjørere i skjønn forening

Erfarne kjørere og førstegangskjørere i skjønn forening

Påmeldinga åpna torsdag 1.oktober 2020.
Mange har allerede meldt seg på, enten MUSH Synnfjell eller Synnfjell Rundt.
Det er fint å se at løpene i Synnfjellet er og blir akkurat det vi ønsker; løp med bred deltakelse. Det skal være lav terskel for å melde seg på. Selvsagt lurt å ha vært ute en vinternatt før…

MUSH Synnfjell og Synnfjell Rundt er det aller første løpet for noen, mens det for andre er knivskarp konkurranse. Kanskje får vi også i 2021 en “duell” mellom Elisabeth Edland og Jean Philippe Pontier? Kanskje kommer nye kjørere inn fra sidelinja og tar løpet med storm.

Noen bruker løpet som gjennomkjøring, andre som trening eller tur. Alle måter å kjøre løpet på er like bra og like viktig for sporten. Alle følger samme regler og vi håper alle skal ha samme gode opplevelse med å kjøre løp i Synnfjellet. God sportsånd skal være et varemerke.

Deltakerne er kvinner og menn i alle aldre. Pr i dag er er den yngste på deltakerlista 14 år, mens den eldste fyller 70 år i 2021. Tøft. Ingen andre sportsgrener kan matche dette. Å delta i løp er å lære og å bygge erfaring. Det er det samme enten man er godt voksen eller ung, har kjørt hund “alltid” eller nettopp har starta. Vi har alle noe å lære av hverandre, alltid.

Noen kommer til å kjøre med 14 eller 16 bikkjer, kanskje kommer det også denne gangen deltakere med 2 bikkjer og ski? Hvor mange hunder du kjører med spiller ingen rolle. God dyrevelferd er målet uansett størrelsen på spannet.

Bli med du også da vel!

Les også: